Behandlingsformer

AKUPUNKTUR &

KINESISKE NATURURTER

Akupunktur og kinesisk natur urter er en stor og meget gammel kinesisk videnskab, og blevet brugt i patientbehandling med gode  resultater i over 5000 år i Kina.  Akupunktur udføres ved at påvirke kroppens meridianer(energikanaler). Ved påvirkningen stimulerer akupunktøren kroppen til at helbrede sig selv og fjerner blokeringer, der kan forårsage sygdomme.

Kinesiske natur-urter har den samme funktion som akupunktur. I Kina kombinerer man de to behandlingsmåder, så kroppen hurtigere kan få vitalitet til at helbrede sig selv, f.eks. ved kroniske sygdomme. Tilsammen forbedrer de patientens helbredstilstand.

En behandling varer ca. 90 – 120 min. Medbring venligst 2 lagener.

VÆGTTABS –AKUPUNKTUR

Ønsker man at tabe sig, skal man huske, at det først og fremmest er ens kost og energiindtagelse, som skal ændres. Vil man yderligere supplere til vægttabet, kan det gøres vha. akupunktur. Måden hvorpå akupunkturen hjælper vægttabet  er, at den mindsker appetitten. Endvidere mindskes trangen til søde og energirige (fede) sager.

En behandling varer ca. 90 – 120 min. Medbring venligst 2 lagner.

INKONTINENS/HYPPIG VANDLADNING  –AKUPUNKTUR

Hvis man har inkontinens eller hyppig vandladning pga. f.eks. alder, efter fødsel eller en eventuel operation, så vil akupunktur behandling være særdeles effektiv.

En behandling varer ca. 60-90 min. Medbring venligst 2 lagner.

ZONETERAPI

Ved zoneterapi benytter man en speciel tryk – og massage teknik til at arbejde på reflekszonerne på fødderne. Disse zoner har forbindelse til kroppens organer og muskler. Mange bruger zoneterapi forbyggende og som en kilde til indre ro og velvære i en stresset hverdag.

En behandling varer ca. 60 – 75 min. Medbring venligst 2 lagener.

MASSAGE

FYSIURGISK- SPORT/IDRÆTSTERAPEUT  MASSAGE

Fysiurgisk – Sport/Idrætsterapeut massage er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde og afspænde muskulaturen såvel på overfladen som i dybden samt blødgøre, strække senerne og øge kroppens led bevægelighed. Den massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning, specielt rettes der opmærksomhed mod den enkelte muskels tilstand, mod udspring samt til hæftning.

Massagen anvendes altid, hvor der er tale om stive, spændte muskler f.eks. efter idrætsudøvelse / motion, statiske dropsbevægelser, belastende arbejdsstillinger m.m.

En behandling varer ca. 60 min. Medbring venligst 2 håndklæder og 2 lagner.

FODBADE M. URTER OG KINESISK DYBDEMASSAGE AF BEN OG FØDDER

 

Fodbad med urter og kinesisk dybdemassage af ben og fødder.

Her hos Klinik Shen benyttes en speciel kinesisk massageteknik, som frembringer følgende virkninger:

  1. Åbner kroppens medianbaner (energi baner)
  2. Balancerer kroppens Yin og Yang
  3. Godt for kredsløb og lymfebaner
  4. Giver ro i benene og forbedrer nattesøvnen
  5. Styrker cirkulationen i blodbaner, nedbryder affaldsaflejringer i kroppen

En behandling varer ca. 60 min. Medbring venligst 2 håndklæde og 2 lagener