Om Klinikken

I Klinik Shen arbejder akupunktør Wei-shi Shen med traditionel kinesisk akupunktur,  samt zoneterapi og fysiurgisk idræts massage.

Klinikken er hyggeligt beliggende i centrum af Randes, hvor rutebiler og bybusser stopper tæt ved.

Personlig betjening har høj prioritet, når det gælder seriøs behandling af patienterne. Der lægges stor vægt på fortrolighed og klinikken har derfor et separat kontor, adskilt af faste vægge og døre således at patienten ugeneret kan fortælle om alle symptomer og problemer. Behandlingsrum er ligeledes med faste vægge og døre så patienterne kan behandles ugeneret.
I klinikken anvendes udelukkende sterile engangsnåle.

Wei-shi Shen er uddannet i traditionel kinesisk medicin, herunder kinesisk filosofi i Shanghai, og i Kina nedbefatter behandlingsformerne: tunge- og pulsdiagnosticering, akupunktur, kinesisk massage og natururter.

Efter at have kommet til Danmark, har hun forsat sin uddannelse inden for akupunktur og suppleret denne med en zoneterapiuddannelse. Den kinesiske medicinuddannelse er senere fulgt op med en efteruddannelse på Shanghai Kinesisk Medicinske Universitets Hospital. Og i 2005 deltog Wei-shi Shen i fysiurgisk massage og i 2015-2016 deltog hun igen fysiurgisk idræts-sport massage terapeut uddannelse og fik eksamensbeviser.

Alle 3 fag blev RAB registreret hos FDZ og senere DAKOBE.

Wei-shi Shen har gode forbindelse til sine professorer på Shanghai Akupunktur Akademi, og hun kan altid kontakte dem, hvis det skulle blive nødvendigt.

Dakobe RAB

Klinik Shen samarbejder med Dr. Xing – huai Zhuang, der er uddannet natur medicin læge og har over 40 års erfaringer i alternativ behandling i Shanghai, Kina.

Da han arbejdede i klinikken, brugte han alternative behandlingsmåder,  herunder blev der anvendt puls- og tungediagnosticering til efterfølgende behandling med natururter til den enkelte klient.  Klienterne udtrykte stor glæde over Dr. Zhuangs behandlinger, fordi virkningen var god.