Hvad siger kunderne ?

Mette H.

Mit forløb hos Dr. Shen.
Efter en slem virussygdom i udlandet døjede jeg med bronkitis, slem krillerhoste, småfeber, træthed mv. Min egen læge tjekkede mit infektionstal flere gange , fik lavet røntgen af mine lunger, skrab for atypisk lungebetændelse men kunne ikke finde noget som kunne behandles. Eneste jeg kunne gøre var at spise Strepsils i massevis og tage hostesaft. Da det havde stået på i et par måneder, opsøgte jeg dr. Shen. Hun tog min puls på begge håndled, studerede min tunge og spurgte mig ud om forskellige ting. Herefter fik jeg sat en akupunkturnåle på forskellige steder på kroppen og skulle ligge og hvile med dem i. Mens jeg hvilede mig fik jeg dejlig afslappende zoneterapi. Allerede efter 1. besøg hos dr. Shen kunne jeg mærke en bedring og efter 4 besøg var jeg helt ovenpå igen.

Tine Paulsen

Hej klinik Shen. Jeg har gennem de sidste 3 år fået hjælp på klinikken til at holde mine hedeture nede på et minimum. Da jeg startede op fik jeg nåle i ca. Hver 6. Dag 6-7 gange. Herefter kun hver 6-7-8 uge. Jeg har med det samme kunnet mærke mine hedeture igen hvis der gik mere end 8 uger i mellem behandlingerne. Jeg er nu holdt efter 3 år. Da jeg ikke længere har hedeture, opstår problemet igen vil jeg straks vende tilbage. Jeg vil på det varmeste anbefale klink Shen og hendes vejledning og kompetance frem for hormon og medicin.

Rosina Axelsen

Jeg vil gerne komme med en positiv tilbagemelding på akupunktur- og urtebehandling hos Klinik Shen, det hjælper mig virkelig meget med bl.a. de migræner anfald, som jeg lider af.
Jeg er en fast patient hos Wei Shi, hvor jeg får behandlingen én gang i mellem, og det hjælper mig med at bliver til et nyt menneske, som er medicin- og smertefrit i en lang periode.
Desuden bliver jeg opladet med en ny energi – behandlingen giver effekt på hele kroppen og sindet.
Ud over det har jeg også fået kosmetologisk akupunktur og vejledning, som også har givet en positiv virkning på min hud.
Wei Shi er yderst professionel, lyttende, samvittighedsfuld og sød, som har dig i centrum fra det første øjeblik og i løbet af behandlingen.

Birgitte Yde

Behandlingsforløb på Klinik Shen. Gennem længere tid havde jeg haft smerter langs kanten af venstre skulderblad med specielt ét smertefuldt punkt. Smerter, der generede om dagen og forstyrrede søvnen om natten. Derfor fik jeg kontakt med Klinik Shen. En meget grundig samtale var udgangspunkt for behandlingen – der bestod af såvel akupunktur som massage. Efter hver behandling havde jeg følelsen af smertelindring, lethed og velvære. Efter flere behandlinger kom Wei-shi Shen smerterne til livs – og jeg er i dag helt smertefri. Hver behandling tog sit udgangspunkt i samtalen om, hvordan det var gået siden sidst og dagens aktuelle status. Dejligt at blive lyttet til. Selve behandlingen, såvel akupunktur som massage, tog sit afsæt i omhyggelighed, grundighed og en høj faglighed. Betryggende at være i kyndige hænder! Mine varmeste anbefalinger til Klinik Shen og Wei-shi Shen.

Dennis Thor

Jeg har været igennem et succesfuld 3 ugers behandlings-forløb hos Wei-shi Shen, for “hælspore”. Mine symptomer blev betydeligt nedsat allerede efter første behandling og var helt væk efter 3 behandlinger. Wei-shi er en rigtig sød og hyggelig – lille smilende dame. Jeg kommer bestemt igen.

Michael pedersen

Jeg arbejder som chauffør og det gør at jeg kravler meget op og ned af bilen jeg fik 1 gang en tennis albue i 2010 og prøvede med lægehjælp og fysioterapi udstrækninger men intet hjalp så var der nogle der opfordrede mig til akupunktur,som sagt så gjort og jeg kontaktede klinikken. det var med noget mistro jeg lagde mig på briksen men det blev hurtigt gjort til skamme efter nogle få gange kunne jeg mærke at det hjalp efter i alt ti gange var der ingen smerter i albuen, i 2016-2017 var den gal igen her skulle der bare 5 behandlinger til så var jeg symptomfri. jeg anbefaler meget akupunktur til dem jeg snakker med som har tennis albue

Hanne

Hurra ?? Min far blev hjulpet efter, at have hikket i 10 dage med 2 sekunder mellem hvert hik og prøvet et utal af “gode råd.” Og ligeledes haft kontakt til lægen. Jeg har tidligere flere gange fået behandling af Shen med meget positiv effekt, så derfor tænkte jeg straks på hende. Efter 1 behandling akupunktur holdt min fars hikke op i løbet af 8 timer. En stor tak til Shen Wei- Shi ?

Monica Papazu

Jeg henvendte mig til Wei-shi for syv måneder siden, fordi jeg havde en arbejdsskade: seneskedebetændelse i hænderne. Det gjorde meget ondt, og det var alvorligt, fordi det forhindrede mig i at udføre mit arbejde som musiker. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forbedring, og nu har jeg det rigtig godt. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået.
Wei-shi er meget professionel og meget engageret. Man kan mærke, hvor omsorgsfuld hun er over for sine patienter. Hun er venligheden selv. Det er en glæde at komme hos hende.
Jeg kan kun varmt anbefale hende.
Monica Papazu, organist, Randers

Ellen Christiansen

Skørping

Jeg kom til Shen klinikken med store smerter på grund af artrose i venstre knæ. Efter grundig undersøgelse fik jeg akupunktur og i løbet de næste par dage blev smerterne mindre og bevægeligheden større. Efter tre behandlinger med ugers mellemrum er smerterne næsten væk og jeg går næsten normalt. Måske mest vigtigt har jeg fået energi til selv at træne. Jeg er meget glad for Wei-shi s måde at møde mig på: som et helt menneske, ikke bare “et dårligt knæ”